& More

Chocolate in a bottle

Chocolate in a bottle, het beste van twee werelden in één fles: Franse wijn & Belgische chocolade! Chocolate in a bottle is een mousserende wijn, gemaakt van Chardonnay druiven & natuurlijke extracten van cacao en hazelnoot. Heerlijk! Dit sprankelende drankje is vooral erg lekker in combinatie met fruit (& chocolade!). Leuk om kado te geven of om lekker zelf van te genieten! *Bij voorkeur zeer fris serveren!

Pindakaas van de Pindakaaswinkel

Chocolaterie Le Cacao is een verkooppunt van de pindakaas van de Pindakaaswinkel. De basis van deze heerlijke pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Er is geen extra suiker of zout toegevoegd aan deze pindakaas, dit maakt het een super gezonde snack en goede vleesvervanger. Met de verschillende smaken kun je blijven variëren. De pindakaas wordt met veel liefde handgemaakt en is gewoon de lekkerste van Nederland!

One  Message Spoon

Een symbolisch en liefdevol cadeau waarmee je bij iedereen een glimlach op zijn gezicht tovert. De lepels zijn verkrijgbaar met verschillende teksten voor verschillende persoonlijke gelegenheden. De lepels zijn mat afgewerkt en kunnen in de vaatwasser.

Pineut doe-het-zelf-likeuren

Zelf likeur maken is leuk. En Pineut likeur maakt het ook nog eens heel simpel! De natuurlijke ingrediënten van de diverse neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.