& More

Chocolate in a bottle

Chocolate in a bottle, het beste van twee werelden in één fles: Franse wijn & Belgische chocolade! Chocolate in a bottle is een mousserende wijn, gemaakt van Chardonnay druiven & natuurlijke extracten van cacao en hazelnoot. Heerlijk! Dit sprankelende drankje is vooral erg lekker in combinatie met fruit (& chocolade!). Leuk om kado te geven of om lekker zelf van te genieten! *Bij voorkeur zeer fris serveren!

One  Message Spoon

Een symbolisch en liefdevol cadeau waarmee je bij iedereen een glimlach op zijn gezicht tovert. De lepels zijn verkrijgbaar met verschillende teksten voor verschillende persoonlijke gelegenheden. De lepels zijn mat afgewerkt en kunnen in de vaatwasser.

Pineut doe-het-zelf-likeuren

Zelf likeur maken is leuk. En Pineut likeur maakt het ook nog eens heel simpel! De natuurlijke ingrediënten van de diverse neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.