Koffie & Thee

Bij een heerlijk stukje chocolade hoort natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Koffie
Van de koffie die bij Le Cacao geschonken wordt kun je nu ook thuis genieten! De koffiebonen en gemalen koffie van Bristot zijn namelijk ook in de winkel verkrijgbaar. En ben je op zoek naar een Bialetti mokapot of een “Slow coffee maker”? We’ve got it! 🙂

Thee
Ook theeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Le Cacao. Wij hebben een groot assortiment verse thee in de winkel. In de winkel serveren we ook verse munt- & gember thee.

Travelling Tea
Wij serveren en verkopen thee van Travelling Tea. Elke thee wordt gemaakt met respect voor de natuur en de arbeiders. De theeën bevatten uitsluitend natuurlijke producten en geen kunstmatige toevoegingen, en dat proef je! De verschillende soorten thee zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog een leuk verpakt. Kortom; de perfecte  thee voor theeleuten en/of iemand die een origineel kado zoekt voor een theeliefhebber!

Loco Lama
Ook de prachtige theesets van Loco Lama zijn verkrijgbaar bij Le Cacao. De sets bestaan uit een mooie koker met daarin een zakje thee (70 gr.) en een thee infuser. Erg leuk om kado te geven.