Chocolade

Met veel liefde worden er in onze eigen productieruimte chocoladeproducten gemaakt met de beste chocolade ter wereld: Callebaut.

Bonbons
Chocolaterie Le Cacao heeft een groot assortiment bonbons. Zo vind je er bijvoorbeeld bonbons met hazelnootpraline, Baileys(!), chai, kokos en Amaretto. Om je te kunnen blijven verrassen, voegen we regelmatig nieuwe smaken toe aan het assortiment. Heb je zelf een leuke of originele suggestie voor een nieuwe bonbon, laat het ons weten!

Chocoladerepen, brokstukken, slagroomtruffels & kadootjes
Naast bonbons vind je in de winkel (luxe) chocoladerepen en –brokstukken (met diverse toppings), slagroomtruffels (let op: ook verkrijgbaar in XL formaat!) en chocolade kadootjes in diverse thema’s.

Maatwerk (op aanvraag)
Ook voor maatwerk kun je terecht bij Chocolaterie Le Cacao. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om chocolade in allerlei vormen te verwerken. Ook kan er een persoonlijk bericht worden toegevoegd en is het mogelijk om foto’s en logo’s op chocolade te printen. Het kan geheel aan je wensen worden aangepast! 

Callebaut
Chocolaterie Le Cacao werkt met de chocolade van Callebaut. Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar chocolade in een van de oudste cacaoroosterijen in België. Wij werken niet alleen vanwege de kwaliteit en de heerlijke smaak met de chocolade van Callebaut. Door te werken met Callebaut chocolade kiezen wij er ook voor om de plaatselijke cacaoboeren in West-Afrika te steunen. Voor elk verkocht pak chocolade investeert Callebaut namelijk een deel van de opbrengst in een duurzame teelt van cacao en in opleiding van de boeren en in gemeenschapsprojecten. Kijk voor meer informatie hierover op: https://www.cocoahorizons.org/.