& More

Pindakaas van de Pindakaaswinkel
Chocolaterie Le Cacao is een verkooppunt van de pindakaas van de Pindakaaswinkel. De basis van deze heerlijke pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Er is geen extra suiker of zout toegevoegd aan deze pindakaas, dit maakt het een super gezonde snack en goede vleesvervanger. Met de verschillende smaken kun je blijven variëren. De pindakaas wordt met veel liefde handgemaakt en is gewoon de lekkerste van Nederland!

Bakmixen
Hou je van bakken? Bij Chocolaterie Le Cacao verkopen we diverse bakmixen van Bake Delicious. Deze bakmixen zijn ontwikkeld door een goede banketbakker die de nadruk legt op kwaliteit. De recepten zijn duidelijk en je maakt gemakkelijk de lekkerste brownies, Red Velvet Cake of bijvoorbeeld onze favoriet Triple Chocolate!

Verschillende bamboe bekers van Ecoffee Cup
Hip, duurzaam en mooi! Haal voortaan koffie of thee in je eigen bamboe beker. De Ecoffee Cup is een milieuvriendelijke beker met verwijderbare siliconen deksel en hoes. Gemaakt van bamboe-, mais- en andere natuurlijke vezels. Na gebruik stop je ‘m eenvoudig in de vaatwasser (maximaal 50ºC) en gebruik je de beker opnieuw en opnieuw…

Diverse Pineut doe-het-zelf-likeuren
Zelf likeur maken is leuk. En Pineut likeur maakt het ook nog eens heel simpel! De natuurlijke ingrediënten van de diverse neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.