Koffie & Thee

Bij een heerlijk stukje chocolade hoort natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Koffie
Van de koffie die bij Chocolaterie Le Cacao geschonken wordt kun je nu ook thuis genieten! De koffiebonen en gemalen koffie van Bristot zijn namelijk ook in de winkel verkrijgbaar. En ben je op zoek naar een Bialetti mokapot of een “Slow coffee maker”? We’ve got it! 🙂

Thee
Ook theeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Chocolaterie Le Cacao. Wij hebben een groot assortiment verse thee in de winkel. Naast diverse zwarte en groene theeën verkopen we ook verrassende smaken zoals: summerpunch, lemon-ginger en cremebrulee. In de winkel serveren we ook verse munt- & gember thee.

 En probeer eens een heerlijke Chai Latte!

Personalitea
In de winkel verkopen we ook de lekkere theemixen van Personalitea. Personalitea heeft voor iedere gemoedstoestand een andere thee: zo geef jij jezelf altijd het drankje dat het beste past. Deze losse thee bestaat uit de grote theebladeren, waardoor je gemakkelijk de kwaliteit van de thee kunt herkennen. De thee is ‘vers gedroogd’. Dit zorgt ervoor dat thee de lekkerste en meest pure smaken heeft. Elk kopje is opnieuw genieten!